Saturday , 20 January 2018

DY TE MOSHUARIT NE M. MADHE PAS ASNJE MBESHTETJE NGA BASHKIA

Dy te moshuarit ne fshatin Rrash- Kullaj te Njesise Administrative Gruemire ne Bashkine Malesi e Madhe, Tahir dhe Laje Kuçi vijojne te jene ne qiell te hapur. Pas rastit te publikuar ne Tv Rozafa per keto dy te moshuar nuk ka pasur asnje reagim nga institucioni i Bashkise Malesi e Madhe.

Ne lidhje me kete rast, keshilltarja e PD-se, Mimoza Rexhvelaj, ka kerkuar nga Bashkia Malesi e Madhe me shume vemendje dhe mbeshtetje ndaj dy te moshuarve, qe nuk kane ku te strehohen.

Tahir dhe Laje Kuçi nuk ka ku te strehohen, pas djegies se baneses se tyre, pasi nuk kane as femije. E vetmja ndihme ndaj dy te moshuarve ka qene ne ushqime, nga organizata te ndryshme, pasi nga pushteti lokal ndihmat kane munguar.

Lexoni dhe kete

DËMSHPËRBLIMET E TRASHIGIMTARËVE TË DËNUARVE POLITIK

Ministria e Financave ndërmorri një vendim për të shtyrjen e afatit të dëmshpërblimit për trashigimtarët …