Monday , 17 January 2022

“E enjta e bijave” ne qytetin e Shkodres!

“E enjta e bijave” ne kete menyre eshte rikthyer ne nje tradite te pervitshme dhe mjaft te vecnantee cila organizohet  nga “Miqtë e Françeskut” të Kishës Françeskane”. Aktiviteti do të ketë për qëllim argëtimin e fëmijëve ku si gatim tradicional janë petullat. Ky organizim i papraprin karnavaleve që do të jenë me 16 dhe 17 shkurt.

“Enjta e bijave” nuk do të vijë vetëm me gatime e muzikë për fëmijët por edhe me aktrimin profesionist nga aktorët e grupit “Miqtë e Françeskut” të Kishës Françeskane të cilët kanë për synim edhe rikthimin e kësaj tradite e cila gradualisht ka nisur në humb në familjet shkodrane.

Lexoni dhe kete

EKSPOZITA “ARTI PËR TË MOS HARRUAR”

NĂ« kuadĂ«r tĂ« aktiviteteve pĂ«r “JavĂ«n e PavarĂ«sisĂ«”, Bashkia ShkodĂ«r, si çdo vit tashmĂ«, organizon …