“E VERTETA E HIDHUR 2”, PERKTHYER NGA TEOLOGU HAMJA

“E vërteta e Hidhur 2”, një libër i shkruar nga dijetari i njohur Shejkh Muhamed El-Gazali erdhi i përkthyer nga teologu i Shkodrës, Lavdrim Hamja. Ai kishte vendosur që vëllimin e dytë të këtij libri ta promovonte në muajin e Ramazanit. Në një aktivitet ku merrte pjesë edhe kryetari i Komunitetit Musliman Shqiptar, Skender Bruçaj.

Myftiu i Shkodrës, imam Muhamed Sytari, tregon tematikat që trajton ky libër.

Ndërsa, vetë autori Hamja foli për jetën e dijetarit Shejkh Muhamed El- Gazali.

Pas promovimit të librit u shtura edhe një iftar nga Myftinia Shkodër për të pranishmit me rastin e Muajit të Ramazanit.

Lexoni dhe kete

EKSPOZITA “4 N 1” NE GALERINE E ARTEVE SHKODER

2 fotografë dhe 2 piktorë organizuan pasditën e së premtes një ekspozitë në ambjentet e …