Thursday , 20 February 2020

“EDHE UNË E DUA LIBRIN”

Bashkia Shkodër ka mirëpritur një ekspozitë me krijime letrare, kjo në kuadër të projektit “Edhe unë e dua librin”. Në fjalën e saj para të pranishëmve, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi tha se ne kemi mbështetur këtë iniciativë që në shkollat tona të mundësojmë dicka ndryshe, një biblotekë të lëvizshme.

Ky projekt vjen nga shoqata “Shpresa”. Bashkia Shkodër, si një ndër 12 bashkitë partnere të programit Reload në Shqipëri, është bashkëfinancuese dhe bashkëekzistuese e programit, për projektet që po zbatohen në territorin e bashkisë.

Lexoni dhe kete

Shuhet në moshën 86-vjeçare ikona e muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha

Shuhet në moshën 86-vjeçare këngëtarja e famshme, Nexhmije Pagarusha. Pagarusha do mbetet në mendjen e shqiptarëve …