Tuesday , 19 November 2019

“EDI RAMA, KAMPION I VJEDHJES SË QYTETARËVE SHQIPTARË”

“Edi Rama është kampion i vjedhjes së qytetarëve shqiptarë dhe rritjes së borxhit që secili prej nesh duhet të paguajë për vjedhjet e tij”. Është kjo deklarata e bërë nga ish-deputetja demokrate Jorida Tabaku, e cila tha se raporti i Kontrolli të Lartë të Shtetit tregon se qeveria ka gënjyer dhe manipuluar të dhënat e buxhetit të shtetit, duke fshehur 610 milionë euro borxh. Sipas saj, kjo do të thotë se çdo shqiptari do t’i duhet të paguajë 200 euro shtesë vetëm prej borxhit të fshehur të Edi Ramës.

Por, kush janë borxhet që u janë fshehur shqiptarëve?

Sipas Tabakut, Rama ka shkatërruar çdo institucion dhe ka shkelur kushtetuten e vendit.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET NE PS SHKODER PER DELEGATET NE KONGRES

Partia Socialistë ka zhvilluar zgjedhjet për delegatët në kongresin e partisë që do mbahet në …