EDI RAMA KOMENTON SËRISH SITUATËN NË PD

Kryeministri Edi Rama nuk sheh asnjë nga palët e konfliktit në PD të denjë për të bashkëpunuar.

I pyetur nga mediat, Rama tha se askush prej palëve nuk ka legjitimitet vec e vec dhe është një kacafytje që po ra njëri bie edhe tjetri.

Sipas Ramës, nuk ishte e nevojshme të fortifikohej PD, mund të thirrej policia dhe ta mbronte godinën.

Deklaratat, Rama i bëri pas mbledhjes së kryesisë së PS, ku tha se do ketë ripërtëritje në parti me të rinjtë.

Lexoni dhe kete

ANËTARËSIMI I SHQIPËRISË NË BE

Kryetari i Komitetit të Jashtëm të Parlamentit Evropian, David Mcallister, u shpreh se Parlamenti Evropian …