Thursday , 22 February 2018

EDICIONI I DYTE I ÇMIMIT “HAMIT BORIÇI” NE SHKODER

Per te dytin vit me rradhe eshte organizuar ne Shkoder çmimi “Hamit Boriçi”. Nje aktivitet qe nderohet ne nderim te nje prej gazetareve me te njohur ne vendin tone, Hamit Boriçi, i konsideruar edhe si babai i gazetarise shqiptare. Organizimi i ketij aktiviteti vjen fale iniciatives se Unionit te Gazetareve te Shqiperise dhe deges se ketij Unioni ne Shkoder. Kryetari i Unionit te Gazetareve ne Shkoder, Gasper Marku, tha se do te jete nje nga çmimet qe do kerkojme ta kalojme edhe ne shkalle kombetare.

Konkursi ishte i hapur per disa profile te ndryshme ne fushen e televizionit dhe medias se shkruar, ku pjese u bene gazetare te ndryshem shkodrane.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …