EDICIONI I 10-të I “SHKODRA JAZZ FESTIVAL”

Në edicionin e tij të 10-të, aktiviteti “Shkodra Jazz Festival” vjen përsëri në qytetin e Shkodrës. Një aktivitet i kthyer në traditë tashmë në Shkodër, ku si asnjëherë tjetër, këtë vit, aktiviteti do të zgjatë për rreth dy javë, konkretisht 17 Gusht deri me 01 Shtator.

Drejtori artistik i këtij festivali, Florian Jakaj, tregon risitë e këtij viti.

Ndërsa Markelian Kapidani ndalet tek libri i tij që flet për muzikën Jazz.

“Shkodra Jazz Festival”, i cili organizohet nga Shoqata Kulturore “Rrok Jakaj”, me mbështetjen e Bashkisë Shkodër, prej tre vitesh ka sjellë në Shkodër edhe një risi, mbajtjen e masterclasseve nga emrat më të njohur të muzikantëve në rang mbarëkombëtar.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në …