Tuesday , 16 August 2022

EDICIONI I 6-të I ÇMIMIT “IDROMENO 2021”

Në ambjentet e Galerisë së Arteve në Shkodër u zhvillua çmimi “Idromeno 2021”.

Një konkurs i cili ka për qëllim të promovojë artistët e rinj mbi idetë dhe qasjet e reja artistike, të cilat kanë prirje për të analizuar një aktualitet dinamik socio-politik shqiptar.

Edicioni i 6-të i çmimit “Idromeno 2021” u fitua nga një video-mesazh nga Jonian Bisaj, dedikuar tragjedisë së Otrantos.

Një tragjedi, e cila ka në thelb arratisjen nga realiteti dhe kërkimin e drejtësisë.

Lexoni dhe kete

TOKA BUJQESORE KTHEHET NE LANDFILL INERTESH

Ishte në emigracion dhe kur u rikthye 2 vite më parë e gjeti token bujqësore …