EDICIONI I 9-të I “BEST 10 NORTH”

As pandemia nuk e ka ndalur zhvillimin e edicionit të 9-të të “Best 10 North”.

Ky edicion u zhvillua përpara teatrit “Migjeni”, i ndërthur me kamerat e fshehta të personazheve të njohura.

Presidenti i Agjencisë së Spektakleve “Buna 1”, Arben Mazi, thotë se ky edicion ka qenë më i vështiri në karrierë për shkak të kushteve, ndërkohë ka një vlerësim për Tv Rozafa.

Ashtu si vitet e tjera, edhe ky edicion është filmuar i plotë nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

PERRENJTE MALOR, SHQETESIM PER LEZHEN

Përmbytjet e tokave bujqësore, rrëshqitjet e dherave dhe dëme të tjera gjatë reshjeve të shiut …