EDICIONI I TRETE I EKSPOZITES “CASUAL”

Është hapur në Shkodër edicioni i tretë i ekspozitës së piktorëve, i titulluar ” Casual”, të ardhurat e shitjes së pikturave do shkojnë për shtpinë e fëmijës në Shkodër. Janë 11 piktor nga vendi dhe nga Italia të cilët kanë shprehur gatishmërinë e tyre që të bëhën pjesë e kësaj ekspozite e cila jo pa qëllim vjen në Shkodër në këtë edicion të tretë të sajin, pasi në Shkodër ndodhet edhe shtëpia më e madhe e fëmijëve jashtë kryeqytetit.

Por është edhe një formë promovimi dhe bashkërëndimi mes artistëve dhe adhuruesve të artit. I kuruar deri në detaje nga kuratorja Zigrida Berhomi e kësaj ekspozite e cila zgjodhi një ambient interesant sic është restorant Tradita në Shkodër që të ekspozoi punimet e 11 artistëve të artit pamor.

Ekspozita që qëndroi e hapur rreth 10 ditë, dhe në këtë edicion të tretë të sajin shihet një interesim në rritje i piktorëve jo vetëm nga vendi por edhe nga Italia që të bëhën pjesë e kësaj nisme e cila synon që të konkretizoi mundësinë e shitjes së pikturave të artitstëve të ndryshëm por edhe dhurimin për bamirësi.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …