EDUKIMI DHE MBROJTJA E TË DREJTAVE TË FËMIJËVE

9 organizata të shoqërisë civile që veprojnë në Shkodër, Pukë, Malësi e Madhe, u mblodhën këtë të marte në qytetin e Shkodrës për të prezantuar 9 projekte që kanë në fokus çështje që lidhen me edukimin dhe mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve në zonat e tyre. Roberta Profka, drejtore e shoqatës internacionale për solidaritetin thotë se Shqipëria ka problematika të mëdha dhe të shumta për të drejtat e fëmijëve.

Sipas saj, janë 500 fëmijë në këto zona dhe që synohet që ata të afrohen pranë shkollës.

Gjatë takimit, përfaqësuesit e organizatave prezantuan objektivat që duan të arrijnë me njëri-tjetrin.

Lexoni dhe kete

‘RIKTHEHET’ DËBORA NË SHKODËR

Qyteti i Shkodrës është zgjuar mëngjesin e kësaj të mërkurë nga reshjet e dëborës. Dëbora …