Wednesday , 2 December 2020

“EKO MENDJE”, PASTRIM SENSIBILIZUES PRANE BREGUT TE BUNES

Ne kuader te nismave sensibilizuese per ruajtjen e mjedisit, shoqata “Eko Mendje” ndermorri nje tjeter nisem pasditen e se Henes. Kete here, anetaret e kesaj shoqate pastruan bregun e lumit Buna dhe ujin e ndotur nga mbeturina te shumta. Drejtuesi i kesaj shoqate, Mirsad Basha, kerkoi me shume nderhyrje dhe kujdesje. Ai theksoi se pastrim eshte sensibilizues per te zgjuar institucionet qe te marrin pergjegjesite e tyre.

Grumbullimi i mbetjeve te shumta pergjate bregut te Bunes pervec se krijon ndotje, paraqet edhe nje imazh negativ per turistet apo qytetaret shkodrane, qe kalojne disa ore prane pedonales se Molos.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …