EKRANI I ARTIT NE SHKODER

Art House sjell për të tretin vit radhazi festivalin “Ekrani i Artit” me film dokumentar mbi artin me atë eksperimental si dhe videoartin, nje risi pwr qytetin e Shkodrws eshte pergatitur kete vit nga perzgjedhja e filmave nga festivali i Firences “Lo schermo delle’arte”. Shprehet keshtu organizatori Adrian Paci.

Me artiste nga vendet e ndryshme te botes, me nje pervoje te jashtezakonshme artistike si dhe jetesore. “Ekrani i artit” nje event artistik qe zhvillohet ne Shkoder, eshte nje nga ngjarjet me te rendesishme artistike ne qytetin verior qe vjen ne organizim te artistit tw madh Adrian Paci.

Kjo vjen ne bashkepunim me qendra rinore “Arka”, ministria e kulturës, Muzeu Marubi, Goethe Institut, Bashkia Shkoder, Teatri “Migjeni”, Van Abbe Museum, Kurzfilmtage dhe Lo schermo dell arte.

Lexoni dhe kete

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME SHKOLLA NË ROMË TË ITALISË

Shkolla profesionale “Hamdi Bushati” në qytetin e Shkodrës po kërkon të arrijë një tjetër marrëveshje …