Sunday , 17 February 2019

EKSPOZITA E KALIGRAFISE “THENIE TE YUNUS EMRE”

Pasditën e së premtes në ambjentet e Institutit “Yunus Emre” të qytetit të Shkodrës u organizua hapja e ekspozitës së kaligrafisë me thënie që pasqyrojnë mendimin dhe filozofinë e Yunus Emre. Në fjalën e tij, drejtori i Institutit “Yunus Emre” Shkodër, Zafer KIYICI shprehu kënaqësinë që ndjen ndaj mundësimit të takimit të mendimit dhe filozofisë së Yunus Emre me artdashësit shkodranë.

Ndërsa autori i ekspozitës Bekim Ndrukaj shpjegoi punimin e realizuar si bashkëveprim i teknikës së kaligrafisë mbi sfonde ebruje.

Ekspozita e realizuar me pjesëmarrje të pedagogëve të Universitetit dhe artistë të njohur të qytetit të Shkodrës mund të vizitohet deri më datë 25 qershor.

Lexoni dhe kete

BOCETET E GJERGJ KASTRIOTIT EKSPOZOHEN NE AMBJENTET E QKF-se

Boçetet e Gjergj Kastriotit Skëndëbeut të punuara nga skulptor të ndryshem janë ekspozuar në ambjentet …