EKSPOZITA E LIBRIT “RILINDASIT NE BOTIME”

“Rilindasit ne botime” eshte titulli i aktivitetit te zhvilluar pasditen e se Martes ne bibloteken “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres. Drejtori i biblotekes “Marin Barleti”, Gjovalin Çuni, foli rreth synimit te ketij aktiviteti. Çuni tha se me kete ekspozite libri synohet qe te percillet tek vizitoret pasuria e biblotekes, fondi arkivor, por edhe botime te ndryshme te veprave te rilindasve ne periudha te ndryshme, duke filluar nga periudha e vitit 1944 deri ne vitin 1990.

Sipas Çunit, kjo ekspozite eshte nje kontribut ne paraqitjen e vepres se rilindasve tone, ne favor te degjeses kombetare dhe pavaresise dhe zhvillimit te Shqiperise. Ky eshte aktiviteti i pare qe organizohet nga Bashkia Shkoder ne kuader te aktiviteteve te “Festes se Pavaresise”, ku aktivitete te tjera do te zhvillohen ne ditet ne vazhdim.

Lexoni dhe kete

“TI JE DASHURIA” I AUTORIT DAVID BOSETA

KĂ«tĂ« tĂ« shtunĂ« poeti i njohur shkodran David Boseta ka prezantuar librin e tij mĂ« …