Friday , 22 October 2021

EKSPOZITA “PËRKOHËSI E VAZHDUESHME”

“Përkohësi e vazhdueshme” titullohej ekspozita e hapur në ambjentet e Galerisë së Arteve Shkodër, nga autori Theo Napoloni. Drejtori i galerisë, Fatmir Juka, thotë se ftesa ndaj autorit ishte për 2 qëllime.

Ndërkohë, vetë autori Napoloni thekson dëshirën e hershme për të ekspozuar në Shkodër një ekspozitë.

Vepra e Napolonit ekspozohet prej vitesh në galeritë e Shqipërisë, por edhe jashtë vendit.

Lexoni dhe kete

“FESTIVALI LETRAR I SHKODRËS”

Ka startuar “Festivali Letrar i Shkodrës”. Një aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkodër dhe bibloteka …