Wednesday , 25 July 2018

EKSPOZITA PERSONALE “EKZALTIM” E ANDI HILES

Pas ekspozitave personale “Metropol” dhe “Dangerous Game”, Andi Hila vjen me nje tjeter ekspozite me titull “Ekzaltim”. Nje ekspozite qe u prezantua ne ambjentet e Galerise se Arteve Shkoder pasditen e se Martes.

11 punime te realizuara ne tekniken e akrilikut, autori Hila i permbledh nen titullin Ekzaltim. Ekspozita vazhdon diskutimin e filluar me ekspozitat e meparshme dhe vendos me se shumti pikturen ne dialog me mjetin teknologjik, fotografine.

Pikturat e Hiles bejne te pranishem nje element te rendesishem e te kudo ndodhur ne te perditshmen tone, ate artificial. Ai ekspozon joshjen per gjerat qe jane sic nuk jane ne realitet. Hila fton per te marre pjese ne shfaqjen e raportit delikat mes te bukures dhe parodise se saj.

Lexoni dhe kete

NUMRI I VIZITOREVE PRANE MUZEUT “VENDI I DESHMISE DHE KUJTESES” NE RRITJE

Numri i vizitorëve ka njohur një rritje në 6 mujorin e parë të këtij viti …