EKSPOZITË FOTOGRAFIE “EMOCION” NGA STUDENTËT

Studentët e vitit të tretë të akademisë së arteve kanë realizuar ekspozitën “Emocion” në ambjentet e jashtme të galerisë së Arteve nën udhëheqjen e pedagoges Ila Gjinaj.

Gjinaj shpjegon arsye pse nje eksozitë me foto dhe jo me piktura.

Në këtë ekspozitë marrin pjese 10 studentë dhe është në kuadër të planit mësimorë 2014-2015.

 

Lexoni dhe kete

EKSPOZITA “4 N 1” NE GALERINE E ARTEVE SHKODER

2 fotografĂ« dhe 2 piktorĂ« organizuan pasditĂ«n e sĂ« premtes njĂ« ekspozitĂ« nĂ« ambjentet e …