Wednesday , 2 December 2020

EKSPOZITE PIKTURE “KOLONIA E ARTISTEVE VELIPOJE 2016”

Galeria “ARKAPIA” ne Qendren Rinore Arka ka prezantuar mbremjen e se Shtunesekspoziten e artisteve te “Kolonise Velipoje 2016”.Ne kete ekspozite u paraqiten disa punime te artisteve te ndryshme, ku rreth ketyre punimeve foli vete skulptori Skender Kraja. Ne fjalen e tij para te pranishemve, Kraja tha se kjo eshte kolonia e pare e artisteve qe eshte hapur ne Shqiperi. Sipas Krajes ketu grumbullohen shume artiste te cilet shkembejne eksperiencen e tyre dhe vendet nga vijne, e kjo behet nje shkolle e dyte per keto artiste.

Ekspozita do te jete e hapur deri ne daten 29 Tetor.Ne ditet e sotme, kur komuniteti ka shume veshtiresi ekonomike, kjo koloni i mban dyert e hapura per te gjithe ato artiste qe trokasin.

Lexoni dhe kete

“FESTIVALI LETRAR I SHKODRËS”

Ka startuar “Festivali Letrar i Shkodrës”. Një aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkodër dhe bibloteka …