Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

EKSPOZITË PIKTURE NGA FAMULLIA “SHËN RROKUT”

Famullia “Shën Rroku” në Rranxa-Bushat ka organizuar pasditën e së dielës një ekspozitë pikture me artistët e zonës. Një ekspozitë që nuk kishte qëllime konkurimi, por thjesht promovimin e piktorëve të zonës. Famullitari Dom Dritan Ndoci thotë se është bukur të promovosh gjëra të tilla.

Ndërkohë një nga banorët e zonës, ish-mësuesi Palok Rrotani tregon më shumë detaje rreth këtyre pikturave.

Ekspozita u hap në qendren baritore në zonën e Rranxës dhe do të qëndrojë e hapur për 3 ditë radhazi.

Lexoni dhe kete

BANORI NË LEZHË: KËRKESA KEMI BËRË BOLL, GJË NUK SHOHIM

Shumë familje të Lezhës janë ende në pritje të shtetit sa i përket rindërtimit të …