EMERGJENCAT CIVILE, MBLEDHJE NË BASHKINË VAU DEJËS

Këtë të premte në sallën e Këshillit Bashkiak Vau Dejës është zhvilluar një mbledhje për emergjencat civile. I pranishëm ishte edhe prefekti i Qarkut Shkodër, Çesk Millja, i cili kërkoi që të bëjmë bashkë organizimin e punës në shërbim të qytetarëve, si edhe të merren përgjegjësitë e institucioneve përkatës pëe të zgjidhur detyrat.

Ndërsa, kryetari i Bashkisë Vau Dejës, Mark Babani u ndal tek situata në shkolla, e kryesisht tek ngrohja.

Në këtë takim merrnin pjesë përfaqësues të institucioneve të ndryshme të Qarkut Shkodër.

Lexoni dhe kete

NDALIMI I LËVIZJEVE, 25 DREJTUES MJETESH SHKELIN URDHËRIN

Gjatë 24 orëve të fundit, në të gjithë vendin, janë evidentuar 25 drejtues mjetesh që …