Wednesday , 18 September 2019

EMEROHET DREJTORI I RI I UJESJELLESIT SHKODER

Ndermarrja e Ujesjelles- Kanalizimeve ne Shkoder tashme ka nje drejtor te ri. Ai eshte Mark Molla i cili vjen pas largimit te drejtorit te meparshem Leonard Kepi. Edhe pse ne fillim te punes se re ai premtoi se do te jete ne sherbim te qytetareve.Nderkohe Molla ju beri thirrje te gjithe qytetareve por dhe bizneseve te shlyejne detyrimet e prapambetura.

Drejtori Molla gjithashtu tha se vendosja e matesve do te jete objektivi kryesor ndersafoli edhe per organizimin e ujsjellesve.

Problematikat dhe nevojat e qytetareve per ujin jane te perditshme e per kete drejtori i sapoemeruar u shpreh se do te mundohen te gjejne nje zgjidhe edhe per kete gje por edhe per shperdorimet pa kriter masat qe do te merren do te fillojne filliminsht me bizneset e pastaj edhe me konsumatoret familjar.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” NË TEATRIN “MIGJENI” ME 11 DHE 12 SHTATOR

Mjeshtëri i Madh Sandër Ruçi rikthehet nga Amerika në Shkodër për të organizuar recitalin e …