Friday , 21 February 2020

“ENERGJI VERORE NE SHENGJIN”

Bukuritë natyre të zonës turistik të Shëngjinit janë sjellë përmes një eskzozite fografike të çelur në galerinë e arteve në Lezhë. Artistja vlonjate Majlinda Zenelaj ka prezantuar 60 foto të realizuara me mjeshteri gjatë sezonit veror 2019. Përfaqësuesit lokal dhe artistet e pranishem vlersuan maksimalisht fotografitë e paraqitura, duke u shprehur se Shëngjini është një zonë me bukuri prrallore.

Artistja Majlinda Zenelaj tha se Shëngjini e ka tërhequr në vazhdimësi, ndaj dhe vendosi qa ta prezantojë këtë zonë përmes fotografive. Ekspozita fotografike e titulluar Energji Verore në Shëngjin, do të qëndrojë e hapur për vizitoret rreth 2 jave.

Lexoni dhe kete

“TURQISHTJA DHE SHQIPJA, MË SHUMË SE 4000 FJALË TË PËRBASHKËTA”

Turqishtja dhe shqipja përmbajnë më shumë se 4 mijë fjalë, shprehje dhe idioma të përbashkëta. …