“ENGJËJT NUK MBAHEN PËR DORE”

“Engjëjt nuk mbahen për dore”. Ky është titulli i librit më të ri të poetes së njohur Elida Rusta. Promovimi i këtij libri u organizua në hollin e teatrit “Migjeni” të qytetit të Shkodrës, ku merrnin pjesë shkrimtarë të njohur, por edhe miq dhe të afërm të autores Rusta. Ajo tregon përse i ka vënë këtë titull këtij libri.

Elida Rusta ka lindur në qytetin e vogël alpin të Bajram Currit, ndërkohë ky nuk është libri i saj i parë, pasi edhe më herët ka botuar poezi të ndryshme.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …