Sunday , 27 September 2020

ERE, vendos rritjen e energjise!

mimi i ri i energjis elektrike nga 1 janari i vitit 2015 pr t gjith konsumatort familjar do t jet 9.5 lek/kh. Kshtu ka vendosur Enti Rregullator i Energjis i mbledhur ditn e premte pr t diskutuar krkesat e tre kompanive, KESH, OST dhe OSHEE pr rritje t energjis elektrike.

N kete mbledhje u vendos heqja e fashs prej 300 k/h duke vendosur kshtu nj mim t ri pr energjin elektrike. Ndrsa bizneset e vogla pritet t paguajn 11 lek pr k/or, ndrsa ato t mdhat 14 lek pr k/or. Pr furrat e buks mimi do t jet 7.1 lek pr k/or.

Sakaq, njoftimin pr heqjen e fashs mbrojtse prej 300 kilovatsh e njoftoi vet kryeministri Rama, i cili premtoi se mimi i ri i energjis do t jet i mesatarizuar dhe pr t gjith shtresat n nevoj q do t preken nga mimi i ri qeveria do t kryej kompesime sipas nj skeme t br tashm publike.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …