Thursday , 22 February 2018

ERION TEMALI, NE TAKIMIN E 4-te TE FESTIVALIT LETRAR TE SHKODRES

Erion Temali ishte i ftuari i rradhes ne Festivalin Letrar te Shkodres. Temali eshte shkrimtari i katert qe merr pjese ne edicionin e 10-te te ketij festivali te kthyer ne tradite tashme ne qytetin e Shkodres dhe qe organizohet ne bibloteken “Marin Barleti”.

Tema e ketij takimi ishte “Proza e shkurter poetike ne krijimtarine letarare”. Sipas shkrimtarit Temali, njerezit jane me te interesuar te gjerat e shkurta dhe esenciale, gje qe te cilen proza e shkurte poetike e perfaqeson me se miri.

Ne kete takim moren pjese shkrimtare te njohur te qytetit te Shkodres, por edhe figura te tjera te artit.

Lexoni dhe kete

4 MLN EURO PER RIKONSTRUKSIONIN E XHAMISE SE PLUMBIT

Qeveria e Turqisë pritet që të financojë një projekt për restaurimin e xhamisë së Plumbit …