Wednesday , 17 January 2018

EROZIONI DETAR NE ZONEN E KUNE-VAINIT

Situata e krijuar nga erozioni detar në zonen turistike të Kune-Vainit në Lezhë është alarmante dhe për ti ti bërë ballë këtij fenomeni kërkohen fonde të mëdha, të cilat nuk dispunohen nga Bashkia Lezhë.Kështu shprehet Kreu i Njesisisë Administrative të Shëngjinit, Tonin Uldedaj, i cili i bën thirrje qeverisë shqiptare që ti ktheje sytë dhe të ndërhyjë në këtë zonë, që rrezikojme ta humbasim plotëisisht.

Erozioni detar në Kune-Vain ka marrë përmasa të frikshme, ku gjatë degadave të fundit janë zhdukur mbi 300 hektarë tokë dhe nëse nuk ndërhyhet kjo përle e bregdetit të adriatik rrezikon ekzistencen.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …