Falja e kamat- vonesave te energjise, radhe ne Lezhe!

Kerkojne te perfitojne nga falja e kamatvonesave, ndaj qytetaret lezhjane jane dyndur drejt zyrave te oshe per te paguar faturat e prapambetura te energjise.Pas shpalljes se ketij vendimi nga ana e vete kryeministrit rama nuk ka munguar fluksi i qytetareve per te shlyer detyrimet e tyre. Keto radhe jane te pranishme gjate gjithe dites, pasi e konsiderojne edhe si nje shmangie nga perndjekja qe ka nisur te beje OSHEE ndaj debitoreve.

Qytetaret lezhjane e konsiderojne si nje nisem qe lehteson barren e krijuar nga mospagesa e faturave, ndersa deklarojne se jane te gatshem per te paguar energjine e konsumuar prej tyre.
Burime nga OSHEE n Lezh kan br t ditur se gjat ketyre diteve ka patur nje fluks te larte t qytetarve q nxitojn pr t paguar faturat e prapambetura t energjise elektrike, ndrsa pr t prballuar kete fluks operatori i shperndarjes se energjise elektrike ne lezhe ka shtuar edhe numrin e sportelve, kjo me qllim pr tu sherbyer ne kohe te shpejte qytetareve.

Lexoni dhe kete

50% E FUQISË PUNËTORE ME 8-VJEÇARE, NDËR MË TË PAARSIMUARAT NË EUROPË

Forca e punës në Shqipëri (popullsia në moshën 15-64 vjeç) është relativisht pak e arsimuar …