Saturday , 24 October 2020

FAMULLIA SHEN SHTJEFEN ORGANIZON DHURIM GJAKU

1 muaj perpara perkujtimit te meshes se pare e dhene nga Dom Simon Jubani, Arqipeshkevia ne bashkpunim me Famulline Shen shtjefenikane organizuar dhurim gjaku per Kryqin e Kuq Shqiptare.Dom Artur Jaku apeloj per te gjithe qytetaret qe te dhurojne gjak pasi ne kete menyre shpetojne nje jete.

Dhjetera besimtare por edhe qytetare te tjere kane dhuruar gjak gjate dites se sotme ne ambjentet e salles Mikel Koliqi deri ne oret e mbremjes.

Edhe stafi i famullise ka dhuruar gjak i cili do te shkoje ne ndihme te talasemikeve dhe atyre qe kane nevoje per gjak per te shpetuar jete.

Lexoni dhe kete

DITA NDËRKOMBËTARE E SHKOPIT TË BARDHË

Në Ditën Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, ose siç njihet ndryshe dita e të verbërve, …