Wednesday , 21 February 2018

FATURIMI I UJIT NE SHKOLLAT E SHENGJINIT

Eshtë e pamundur që një shkollë të harxhoi 4 milion lekë të vjetra uji në muaj, ndaj duhet ngritur një grup punë për ta verifikuar këtë problem.Shqetësimi është ngritur nga Kreu i Njesisë Administrative të Shëngjinit, Tonin Uldedaj gjatë takimit të organizuar dy ditë më parë nga prefekti i Lezhës për reformen e ujit.Sipas Uldedajt në shkollat e njesise që ai drejton faturat e ujit kanë ardhur të kripura dhe kjo mund të ketë ndodhur dhe nga amortizimi i rrjetit.

Bashkia e Lezhës ka një debi prej 20 milion lekësh te reja ndaj ndërmarrjes së Ujësjellës-Kanalizime, ndërsa është kërkuar lekujdimi i tyre me keste në rakun kohor të dy viteve.

Lexoni dhe kete

7 RASTE ME SEMUNDJEN E FRUTHIT NE LEZHE

Edhe Lezha është prekur nga sëmundja e “Fruthit”.7 raste janë Diagnostifikuar me këtë sëmundje nga …