Saturday , 14 December 2019

“FEJA SI INSTRUMENT PËR PAQEN”

Përfaqësuesit e komuniteteve fetare janë bërë bashkë këtë të marte në kuadër të konferencës ndërkombëtare “Feja si instrument për paqen”. E organizuar nga presidenti i republikës dhe departamenti i shtetit të SHBA. Vizita e parë u zhvillua në kishën katolike Shkoder, aty ku imzot Angelo Massafra, tha se Shkodra është qyteti i parë që i ka dhënë një grusht komunizmit.

Më pas u zhvendosën në kishen ortodokse.

Ndalesa e radhës ishte tek xhamia e madhe “Ebu Beker”, aty ku foli myftiu i Shkodrës.

Fjalen e tij, imam Sytari e mbylli me një lutje të përbashkët.

Lexoni dhe kete

“SHQIPTARËT PO PËRBALLEN ME NJË REGJIM TË NGJASHËM TË 22 MARSIT 1992”

Shqiptarët sot po përballen me një tjetër sistem, me një tjetër regjim, të ngjashëm me …