Breaking News

FEMIJET E KOMUNITETIT ROM DHE FONDET E SHERBIMIT SOCIAL

Fale nderhyrjes se Bashkise Shkoder ne rruget e qytetit ka me pak femije qe lypin. Keshtu u shpreh drejtori i Sherbimeve Sociale ne Bashkine Shkoder, Filip Vila gjate nje degjese publike te zhvilluar ne kuader te projektit “Yes Future”. Sipas Viles,  pergjegjesia nuk eshte vetem e bashkise, por edhe e policise se shtetit dhe institucioneve te tjera shteterore.

Nderkohe, ne lidhje me fondet qe kjo drejtori perfiton Vila tha se mbi 90% e tij shkon per ndihmen ekonomike.

Nga ana tjeter, Vila komentoi edhe projektin “Shansi i dyte”.

Vila e vuri theksin te femijet rom, duke theksuar nder te tjera se bashkia ka rregjistruar per here te pare kete vit femije te komunitetit ne shkolla dhe kopshte.

Lexoni dhe kete

BIE NIVELI I FIERZES

Mungesa e reshjeve të shiut dhe temperaturat e larta të ditëve të fundit që kanë …