“ME FEMIJET NDERTOJME TE ARDHMEN”

Nxitja e hulumtimeve, kërkimeve, diskutimeve dhe të menduarit kritik rreth cështjeve të lidhura me arsimimin e fëmijëve ka nxitur Drejtorinë Rajonale të Arsimit në Lezhë për të realizur një konferencë rajonale me psikologë të DAR.

Demostrimi i sfidave dhe ofrimin e praktikave dobiprurëse si dhe përfshirja e fëmijëve në shkolla për krijimin e Dhomave Burimore, seminarët trajnuese dhe kualifikuese për psikologët dhe mësuesit e ndihmës ka qënë vizioni dhe misioni kryesor i këtij aktiviteti ku kanë qënë të pranishëm krahas psikologëve të shkolla edhe Drejtori Rajonal i Arsimit në Lezhë Bardhok Pulaj, Presidentja e Urdhërit të Psikologut Valbona Treska, si dhe përfasues të insitucioneve të tjera.

Në këtë Konferencë të parë janë trajtuar tema të rëndësishme që lidhen me aftësinë ndryshe si dhe stili autoritar i mësuesit.

Lexoni dhe kete

TREGTIMI I USHQIMEVE NE KUSHTE SKANDALOZE

Pak metra larg koshave te plehrave shitet bylmeti. Ndersa trotuari eshte pushtuar nga tregtaret, ndersa ne …