Tuesday , 18 December 2018

“A FEST FILM ROZAFA2017” PER DY DITE ME RRADHE NE SHKODER

Per dy dite me rradhe eshte organizuar ne Shkoder edicioni i 8-te i Festivalit te Filmit te animuar dhe per fëmijë “A Fest Film Rozafa2017”. Femije te shkollave te qytetit te Shkodres kane pasur mundesi te shohin filma te animuar me metrazh te gjate te 2016-tes, çka ka qene edhe nje risi e ketij festivali. Drejtori, Artan Mako, thote se ka pasur interes nga femijet dhe ky festival do te mbyllet pas 3 ditesh, per te vazhduar me pas ne Universitetin “Luigj Gurakuqi” me filma per te drejtat e femijeve.

Gjate ketyre dy diteve jane shfaqur 6 filma, nderkohe qe ky edicion vjen i mbeshtetur nga Qendra Kinematografike Kombetare dhe nga Ministria e Arsimit.

Lexoni dhe kete

KORI I KISHES NE PUGLIA, KONCERT NE SHKODER

Nuk kishte si të mos mbërrinte edhe në vendin tonë festa Barocca. Kori profesionist i …