Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

“FESTA E DON BOSKOS 2020”

Oratori Don Bosko në Shkodër ka zhvilluar këtë të dielë “Festën e Don Boskos 2020”. Festa u organizua në pedonalen e qytetit të Shkodrës me fëmijët të këtij oratori. Drejtori Dom Giuseppe Russo tha se Don Bosko ka qenë një i shenjtë që gjithmonë ka qenë nëpër në rrugë për te shikuar realitetin e shoqërisë.

Sipas tij, në Shqipëri mungon shpresa por çdo gjë varet nga ne, dhe duhet të bashkohemi.

Në këtë koncert festiv morën pjesë edhe fëmijë të tjerë të qytetit, të cilët u argëtuan me rastin e kësaj feste.

Lexoni dhe kete

GERRYERJA E TOKES NGA LUMENJTE DRIN E BUNA

Mbi 5 dynym toke eshte gerryer nga rrjedha lumenjve. Agim Metani nga Shkodra po humbet …