Wednesday , 18 September 2019

FESTA E EMIGRANTËVE NË DAJÇ

Për të dytin vit radhazi është organizuar festa e emigrantëve në famullinë e Dajçit të Bregut të Bunës në Bashkinë Shkodër. Një festë ku përfshihej muzikë dhe humorë nga të ftuar të veçantë në këtë festë. Famullitari i Dajçit, Dom Gjovalin Simoni tregon se kjo festë organizohet për 2 qëllime.

Në oborrin e kishës, që u kthye në një vend takimi për emigrantët me njeri – tjetrin, festa ngjiti në skenë emra të njohur të muzikës dhe humorit, si dhe artistë të zonës. Nuk mungoi as humori nga mjeshtëri i madh Besnik Çinari.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” NË TEATRIN “MIGJENI” ME 11 DHE 12 SHTATOR

Mjeshtëri i Madh Sandër Ruçi rikthehet nga Amerika në Shkodër për të organizuar recitalin e …