Saturday , 20 January 2018
Breaking News

FESTA E KRISHTLINDJEVE, URIMET E POLITIKES DHE PUSHTETIT LOKAL

E kthyer ne tradite tashme, me rastin e festes se krishtlindjes, perfaqesues te politikes shqiptare ne Shkoder kane kryer vizitat prane kishes ortodokse dhe katolike. Ato uruan per krishtlindje te mbara dhe nje vit te suksesshem per te gjithe shqiptaret.

Urimet e tyre i percollen edhe perfaqesuesit e komuniteteve fetare ne vendin tone.

Vizitat filluan ne kishen ortodokse per te vazhduar me pas tek kisha e madhe katolike ne qytetin e Shkodres.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …