“FESTA E KURBAN BAJRAMIT NA TREGON VLERËN E MADHE QË KA BESIMI TE ZOTI”

Nga xhamia e Parrucës së qytetit të Shkodrës, imami i kësaj xhamie, Naim Drijaj, u shpreh se festa e Kurban Bajramit na përcjell mesazhin dhe na tregon vlerën e madhe që ka besimi tek Zoti. Prandaj, në raste sprovash dhe fatkeqësish besimtari duhet ta çojë mendjen te Zoti.

Një tjetër mesazh në këtë ditë është vlera e bamirësisë…

Besimtarët muslimanë kanë festuar këtë të premte festën e Kurban Bajramit, nderkohe si shkak i pandemise nuk ka pasur vizita prane xhamise se Parruces.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …