FESTA E SHEN JOZEFIT

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër-Pult Imzot Angelo Massafra ka celebruar meshën shejtë kushtuar ditës së Shën Jozefit. Në fjalën e tij ipeshkvi i Shkodrës u shpreh rreth situatës nëpër të cilën po kalon vendi si shkak i koronavirusit, ku u shpreh se ne duhet të lutemi që të lirohemi nga kjo pandemi….

Festa e Shën Jozefit njihet ndrysh si dita e baballarëve, si dhe dita e pajtorit të familjes së shenjtë.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …