FESTA E “SHEN KOLLIT”, RENIE TE SHITJEVE

Festa e “Shen Kollit” i gjen te varfer qytetaret shkodrane. Shitja e gjelave qe eshte simbol i kesaj feste ka rene ndjeshem e nje gje e tille pranohet edhe nga tregtaret. Ato shprehen se kete vit nuk ka pasur shitje, por problem mbetet edhe gjetja e nje tregu. Policia bashkiake nuk i lejon te shesin, kurse Bashkia Shkoder nuk i gjen nje treg te pershtatshem per shitjen e gjelave. Nga ana tjeter, ato theksojne se kete vit çmimet kane qene me te lira se nje vit me pare.

Nje gjel kete te marte eshte shitur 10 mije deri ne 15 mije leke te vjetra, por perseri shitjet kane qene te pakta.

Lexoni dhe kete

RRITJE PENSIONI PER PENSIONISTET NE VENDIN TONE

Në mbledhjen e rradhës të zhvilluar në Durrës, Këshilli i Ministrave ka vendosur të shtojë …