Thursday , 22 August 2019

FESTA E SHNA NDOUT

Besimtarët katolikë kanë kremtuar mbrëmjen e së mërkurës festën e Shna Ndout. Në kishën e fretënve në Gjuhadol në qytetin e Shkodrës është mbajtur një meshë, ku drejtuesi i kësaj kishe Aleksandër Tanushi tha se duhet të jetë më i veçantë kremtimi i kësaj nate.

Sot bota ka nevojë për një shpirt që është i mbushur me dashni shtoi Tanushi.

Në kuadër të kësaj feste, edhe këtë të enjte janë mbajtur disa mesha në këtë kishë.

Lexoni dhe kete

SHENGJINI ME I FREKUENTUARI KETE VERE

Plazhi i Shëngjinit ka qenë zgjedhja e duhur e kësaj vere. Kështu mendojnë pushuesit që …