Wednesday , 30 September 2020

“FESTA E VELIPOJËS 2020”

Bashkia Shkodër ka organizuar këtë të shtunë “Festën e Velipojës 2020”. Një aktivitet që kishte në fokus promovimin e sporteve të lundrimit në plazhin e Velipojës. Edhe pse në një situatë pandemie dhe me më pak pushues se vitet e kaluara, aktiviteti ka tërhequr vëmendjen e të apasionuarve pas sporteve ujore.

Drejtori i Drejtorisë së Turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema, flet për qëllimin e këtij aktiviteti.

Vetë Mema e pranon se ka një frekuentim të ulët të pushuesve, sidomos nga Kosova, në plazhin e Velipojës…

Aktiviteti u organizua me lojëra të ndryshme, ku merrnin pjesë shumë të rinj.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …