Sunday , 28 February 2021

FESTA E ZOJES, KREMTOHET MESHA E SHENJTE NE ROME

Dy priftrinje nga Shkodra n shenj nderimi dhe rrespekti pr Festn e Zojs s Shkodrs Nns s Kshillit t mir kan kremtuar meshn shenjte n Gjencan n Kishn ku ruhet Figurja e Zojs s Shkodrs e cila u largua nga Shkodra 600 vite m par.

Dom Gjovalin Sukaj ish famullitarin i Shkodrs aktualisht specializant n Teologjin themelore dhe prgjegjs baritor pr bashksin e Shqiptarve n Rom si dhe Dom Aldo Pashkja prift Shkodran me shrbim n Rom.

N fjalt e tij Dom Gjovalin Sukaj theksoj se ndrsa Shkodra kremton festen e Pajtores, sot mbasdreket kremtume meshen e shenjt n’elterin e fugures s Zojs s’Shkodres n Gjenacan.ia uam Nans pak Shkoder sot me u mall i folm pr Shkodren e shkodrant.

Lexoni dhe kete

“FESTIVALI LETRAR I SHKODRËS”

Ka startuar “Festivali Letrar i Shkodrës”. Një aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkodër dhe bibloteka …