FESTA E ZOJES NUNCIATË NË KATEDRALE

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër Pult Imzot Angelo Massafra në meshën shenjte të mbajtur në Katedralen e Shën Shtjefnit Shkodër, kremtuar me rastin e festës së Zojës Nunciatë, ju bëri thirrje qytetarëve që të rrespektojnë udhëzimet e autoriteteve për të përballuar dhe kapërcyer këtë situatë të krijuar nga koronavirusi. Zoti është me ne dhe ne duhet të ndjekim udhëzimin e Jezus Krishtit.

Jezui u bë njeri për të qenë afër nesh dhe ne nuk duhet të humbim shpresë. Sepse shtëpia jonë është një kishë e vogël dhe shpresa në Zot duhet të jetë kryesorja dhe të rritet me qëllim që të kapërcejmë këtë situatë. Mesha është transmetuar drejëpërsëdrejti nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …