Wednesday , 23 September 2020

FESTA NDËRKOMBËTARE E HUMORIT MBLEDH MË TË MIRËT E HUMORIT

Festa Ndërkombëtare e Humorit do të mbledhë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës aktorët më të mirë shkodranë, por jo vetëm. Spektakli i humorit me regji të Arian Çuliqit dhe Besnik Çinarit do të vijë në teatrin “Migjeni” në datat 8, 9 dhe 10 nëntor në ora: 19:00.

Në këtë spektakël do të marrin pjesë humoristët:
Luftar Pajo ( Artist i Popullit)
Zyliha Miloti ( Mjeshtër i Madh)
Zef Deda ( Mjeshtër i Madh)
Besnik Çinari ( Mjeshtër i Madh)
Drande Xhaj ( Mjeshtër i Madh)
Parodistët e Vlorës
Qumili ( Gjakovë)
Edmond Halili ( Durrës)
Albano Prodani ( Korçë)
Agim Skara ( Peshkopi)
Muhamet Çekini, Fritz Selmani, Ergys Saraçi, Ketlin Pjalmi dhe Klodiana Vata.

Si edhe këngëtarët:
Mukades Çanga ( Mjeshtër i Madh)
Rezarta Smaja
Laurjan Ejlli
Hajro Pepa
Orjeta Kelaj
Leonard Guga.

Lexoni dhe kete

ÇUN LAJÇI NË SHKODËR PËR TË SHITUR LIBRAT E TIJ

Nga Shkodra, aktori i mirënjohur Çun Lajçi kishte vendosur të promovonte librat e tij, por …