Friday , 30 October 2020

FESTAT E FUNDVITIT, MBUSHET TREGU I GJEDHEVE NE STOM-GOLEM

Pavaresisht se para pak ditesh u lajmerua se kane mberritur vaksinat per semundjen dermatoza nodular edhe per tregtaret e vegjel, duket se nje gje e tille nuk ka ndodhur tek te gjithe. Kjo, pasi disa prej tregtareve ne tregun e gjedheve ne zonen e Stom-Golemit shprehen se akoma nuk kane mberritur vaksinat. Nderkohe, persa i perket shitjeve, disa tregtare shprehen se ka pak shitje, ndersa te tjere jane te kenaqur.

Por, ashtu sic shihet edhe ne pamje, festat e fundvitit kane sjellur nje mbushje te tregut te gjedheve. Natyrisht, kjo eshte nje periudhe e favorshme per keto tregtare qe te shesin bagetite e tyre, pasi ne pjesen tjeter te vitit shitje jane teper te uleta.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …