Friday , 19 January 2018

FESTAT E FUNDVITIT, MONITORIM TREGJEVE NE LEZHE

Abuzimet me çmimet në prag të festave të fundvitetit dhe tregjet informale kanë marrë vemendjen e Bashkisë Lezhë.Prej ditesh specialistet e Zyrës Mbrojtjes së Konsumatorit në Bashkëpunim dhe me Policisë Bashkiakë po monitojnë të tre tregjet e çertefikuara nga Bashkia për të mos lejuar rritjen e çmimeve, ndërsa rruget dhe trotuaret janë pastruar nga tregtaret ambulant.Specialistja e Zyres së Mbrojtjes së Kosumatorit në Bashkinë Lezhë, Shpresa Alishani, ka ftuar qytetaret që të denoncojnë çdo rast që vërojnë rritje çmimesh, pasi reagimi do të jetë i menjëhershem.

Monitorimi i tregjeve do të jetë i vazhdueshem nga grupi i punes i ngritur nga Bashkia Lezhë, ndërsa garantohen qytetaret se produktet që konsumojnë janë ët sigurta.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …