Wednesday , 1 April 2020

FESTAT E FUNDVITIT NË BASHKINË SHKODËR

Në kuadër të festave të fundvitit, Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, Bashkia e Shkodrës vazhdon organizimin e festave për fëmijët. Në mjediset e Qendres Komunitare “Për familjen” Nr. 5, u zhvillua aktiviteti i rradhës me fëmijët për festat e fundvitit.

Në atmosferen e këngeve, recitimeve dhe valleve, fëmijë përcollën urimet e tyre për të ftuarit në aktivitet.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …