Tuesday , 29 September 2020

FESTAT E FUNDVITIT NË QYTETIN E SHKODRËS

Ky fundvit ka qenë më i dobët për qytetarët shkodranë, në aspektin ekonomik. Ato shprehën për TV Rozafa se ky fundvit ishte tepër i dobët në gjendjen ekonomike të tyre dhe në pa mundësi për ta festuar diku tjetër, i kaluan festat në shtëpi.

Por, ato nuk ngurruan që të urojnë për një 2020 sa më të mbarë për të gjithë shqiptarët.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …